3D printen voor Industrie

3D printen van constructieve delen is interessant voor alle innovatieve industrie.

3D printen voor industrie van constructieve delen mogelijk gemaakt door vakbekwame engineering. 3D laten printen van constructieve onderdelen is interessant voor alle innovatieve industrie voor het maken van O series, productiemallen en/of prototypes. Optima3d oftewel O3D printing is hét juiste adres het vorm geven aan onderdelen met constructieve waarden. Optima3d houdt zich namelijk bezig met het ontwerpen, berekenen en realiseren van constructieve onderdelen die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Ook kan 3D printen voor industrie ingezet worden voor alle conventionele industrieën voor het maken van reeds bestaande, doch versleten onderdelen of nieuwe aanpassingen. Op deze wijze maken wij van uw idee een ontwerp. Op zoek naar een bedrijf dat u hiermee van dienst kan zijn? Optima3d is hét aangewezen adres voor 3D laten printen van constructieve onderdelen en verantwoordelijk voor alle technische aspecten. Graag laten we u kennis maken met ons bedrijf via onze website.

3D laten printen van uw onderdeel begint met voorbereiding en engineering

Wilt u een 3D laten printen van een bepaald onderdeel dat u nodig heeft? Wij brengen graag uw mogelijkheden in kaart. Voordat we starten met 3D printen voor industrie houden we ons bezig met de voorbereiding, engineering en meerdere service zoals:

  • Engineering van het prototype
  • Productie van een prototype
  • Richtprijs
  • Levertijd

De prijs van 3D laten printen en ontwerp hangt af van de grootte van het onderdeel. Neem contact op om dit te bespreken.

Onderdelen en 3D printen voor industrie fabriceren uit verschillende kunststoffen

Na het maken van het ontwerp door middel van een 3D print voor uw industrie kunnen wij tevens de fabricage verzorgen. Optima3D kan voor u onderdelen fabriceren uit de volgende kunststoffen ABS, Nylon, Onyx (Nylon met Carbon), PLA, PLA Antimicrobieel (Food Safe), Co-Polyesther (PET), Co-Polyesther HT (bestand tegen temperaturen tot 120C), Co-Polyesther met Carbon, PETg en PETr (recycled PET). Neem contact op via 0294 745 032 en bespreek wat wij voor u kunnen fabriceren.

O3D Printing logo
O3D Printing
3D print laat u maken door Optima3d, dé specialist in het ontwerpen en vorm geven aan onderdelen met constructieve waarden
Laat uw reactie achter