Filament

O3D printing maakt gebruik van hoogwaardige filament voor 3D printen van constructieve onderdelen

Filament voor 3D printen van constructieve en technische elementen? Als specialist in het ontwerpen en vorm geven aan onderdelen en constructieve waarden maakt Optima3d gebruik van het vooruitlopende en kwalitatief hoogwaardige filament Innofil 3D. Wij weten als geen ander wat er nodig is om te zorgen voor een optimaal printproces. Mede hierdoor hebben inmiddels vele tevreden opdrachtgevers hun weg naar ons weten te vinden voor het maken van prototypes, '0'-series en zelfs productiemallen. Ook kunnen wij 3D printen voor het maken van reeds bestaande, doch versleten onderdelen of nieuwe aanpassingen. Kortom: zowel innovatieve industrieën als conventionele industrieën kunnen bij ons terecht. Graag maken wij van uw idee een ontwerp door middel van 3D printen en het gebruik maken van een hoogwaardige filament.

Filament is de brandstof voor een 3D printer

Een filament is binnen de 3D print wereld beslist onmisbaar. Welke soort gekozen wordt hangt af van verschillende factoren, waaronder het materiaal. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij printen en onderdelen fabriceren van verschillende materialen zoals:

  • ABS
  • Nylon
  • Onyx (Nylon met Carbon)
  • PLA
  • PLA Antimicrobieel (Food Safe)

Maar ook Co-Polyesther (PET), Co-Polyesther HT (bestand tegen temperaturen tot 120C), Co-Polyesther met Carbon, PETg en PETr (recycled PET). Door middel van het filament dat wij inzetten bij 3D printen garanderen wij stabiele en kwalitatief hoogwaardige printresultaten.

Filament voor 3D printen om het object laag voor laag op te bouwen

Wilt u een digitaal ontwerp om laten zetten in een tastbaar object? Dat kunnen wij verzorgen door middel van 3D printing. Door middel van 3D printen wordt het object laag voor laag opgebouwd. Daarbij worden filamenten gebruikt. Benieuwd wat wij in de afgelopen jaren gerealiseerd hebben? Bekijk dan onze referentiepagina. Zo hebben wij met behulp van een passend filament een 3D print kunnen maken van een flexibele schroefas koppeling voor een pleziervaartuig. Wij hebben deze koppeling opnieuw ontworpen, passend in de bestaande ruimte in de boot. Benieuwd naar andere voorbeelden? Breng dan een bezoekje aan onze website. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

O3D Printing logo
O3D Printing
Filament voor 3D printen van constructieve en technische elementen verzorgd door Optima3d
Laat uw reactie achter