3D printen met innofil

3D printen met innofil van Optima3d voor de beste printresultaten

3D printen met innofil die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen in binnen en buitenland? 3D printen met innofil die uitstekende afdrukeigenschappen biedt? Daarvoor moet u beslist bij Optima3d zijn. Optima3d is namelijk al vele jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en vormgeven aan onderdelen met constructieve waarden. Wilt u bepaalde constructieve en technische elementen laten maken? Wij kunnen dit vormgeven, binnen bepaalde grenzen. Daarbij maken we o.a. gebruik van de innofil 3D printen producten. Deze garanderen de beste printresultaten en zorgen ervoor dat u het maximale uit uw filament kunt halen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en nog meer te bieden hebben? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij bieden ten alle tijden persoonlijk advies over diverse toepassingen die commercieel en technisch mogelijk zijn.

3D printen met innofil

3D printen met Innofil maakt het mogelijk om met een zeer hoge snelheid thermoplastische materialen te kunnen printen. De printinstellingen kunnen zo aangepast worden dat het materiaal geheel geoptimaliseerd wordt. Graag leveren we met 3D printen met innofil een oplossing aan klanten die op zoek zijn naar een manier om functionele onderdelen te kunnen printen. Het biedt o.a. de volgende voordelen:

  • Geschikt voor prototyping
  • Snel
  • Veelzijdig
  • Krachtig

Naast het bieden van hoogwaardige kwaliteit en handige functionele eigenschappen biedt 3D printen met innofil ook nog eens een milieuvriendelijke manier van printen.

3D printen met Innofil en meer

Naast het leveren van 3D printer innofil producten kunt u bij ons terecht voor het laten ontwerpen, berekenen en realiseren van verschillende soorten constructieve onderdelen. Deze kunnen geschikt zijn voor de meest uiteenlopende doeleinden. 0 series, productiemallen of prototypes laten maken? Wij kunnen dit allemaal 3D printen voor industrie en gereed maken voor massaproductie. Interesse? Meer informatie over 3D printen met innofil? Neem een kijkje op onze website of neem gerust contact met ons op. Graag laten we u kennis maken met onze 3D printer machines en technieken.

O3D Printing logo
O3D Printing
Innofil 3D producten van Optima3d voor de beste printresultaten
Laat uw reactie achter